☆☆☆

stuff.

Ooooooh Shiny

let's just talk shit

Re: Ooooooh Shiny

Postby tomm » Fri Sep 17, 2010 8:51 pm

Edit: DP.
Last edited by tomm on Fri Sep 17, 2010 8:53 pm, edited 1 time in total.
tomm
 
Posts: 95
Joined: Fri Sep 17, 2010 6:39 pm

Re: Ooooooh Shiny

Postby Cletus From Canuckistan » Fri Sep 17, 2010 8:52 pm

Can we please put the OLD 65board up somewhere in a 'read-only' archive state? I have PM's I desperately need to access. Plus the history, man. The history. We can't lose all that.
This is my .sig. There are many like it, but this one is mine.
User avatar
Cletus From Canuckistan
 
Posts: 61
Joined: Fri Sep 17, 2010 8:36 pm

Re: Ooooooh Shiny

Postby libido » Fri Sep 17, 2010 9:06 pm

tomm wrote:Image

Edit: OK, so the post list seems to work OK, but the list of forums, the logo doesn't load for some of them.

Edit2: There seems to be an issue with this image file: Image


ah okay. clearly needs to be tested better on PCs, judging by the text anti-aliasing on your screenshot. it's working okay on my mac.
User avatar
libido
Site Admin
 
Posts: 160
Joined: Sun Sep 12, 2010 12:42 am

Re: Ooooooh Shiny

Postby libido » Fri Sep 17, 2010 9:13 pm

CletusCanuck wrote:Can we please put the OLD 65board up somewhere in a 'read-only' archive state? I have PM's I desperately need to access. Plus the history, man. The history. We can't lose all that.


it'll be back in archive form soon. the history, as you say, would be criminal to lose.
User avatar
libido
Site Admin
 
Posts: 160
Joined: Sun Sep 12, 2010 12:42 am

Re: Ooooooh Shiny

Postby tomm » Fri Sep 17, 2010 9:17 pm

libido wrote:ah okay. clearly needs to be tested better on PCs, judging by the text anti-aliasing on your screenshot. it's working okay on my mac.


It looks OK on my PC, just think that file needs fixing for some reason :S
tomm
 
Posts: 95
Joined: Fri Sep 17, 2010 6:39 pm

Re: Ooooooh Shiny

Postby Cletus From Canuckistan » Fri Sep 17, 2010 9:26 pm

tomm what browser version are you using?
Looks fine to me in Firefox.
This is my .sig. There are many like it, but this one is mine.
User avatar
Cletus From Canuckistan
 
Posts: 61
Joined: Fri Sep 17, 2010 8:36 pm

Re: Ooooooh Shiny

Postby tomm » Fri Sep 17, 2010 10:23 pm

Have checked in Firefox and Chrome on two computers, same issue. This image Image wont display. Chrome just shows the broken image icon, Firefox says the image contains errors.

Does the image I linked work for you guys?
tomm
 
Posts: 95
Joined: Fri Sep 17, 2010 6:39 pm

Re: Ooooooh Shiny

Postby Cletus From Canuckistan » Fri Sep 17, 2010 10:33 pm

tomm wrote:Have checked in Firefox and Chrome on two computers, same issue. This image Image wont display. Chrome just shows the broken image icon, Firefox says the image contains errors.

Does the image I linked work for you guys?

Oh, now I understand. Nope.
I just see 'Image Image'.
View souce and click on the img link, and see:

"The image “view-source:http://www.65daysofstatic.com/board/styles/quasar/imageset/forum_unread.png” cannot be displayed, because it contains errors."
This is my .sig. There are many like it, but this one is mine.
User avatar
Cletus From Canuckistan
 
Posts: 61
Joined: Fri Sep 17, 2010 8:36 pm

Re: Ooooooh Shiny

Postby libido » Sat Sep 18, 2010 12:38 am

ah, okay. try it again now please. lemme know if the same occurs.
User avatar
libido
Site Admin
 
Posts: 160
Joined: Sun Sep 12, 2010 12:42 am

Re: Ooooooh Shiny

Postby exxile » Sat Sep 18, 2010 7:19 am

Hope someone can make it full screen width and move the Main/User menus somewhere else
User avatar
exxile
 
Posts: 5
Joined: Sat Sep 18, 2010 7:15 am

PreviousNext

Return to stuff.

cron

User Menu

Login Form



☆☆☆

Who is online

In total there are 0 users online :: 0 registered, 0 hidden and 0 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 128 on Mon Sep 03, 2012 7:12 pm

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

Birthdays

No birthdays today